Συχνές Ερωτήσεις

Ερώτηση #1: Θα βρώ το προϊόν που θέλω;
Ο χρήστης κατά την επίσκεψή του στο efremidis.gr έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί σε πάνω από 3.000 κωδικούς προϊόντων, απο βρεφοανάπτυξη έως την εφηβία απο όλα τα επώνυμα Brands και άμεσα διαθέσιμα. 

Ερώτηση #2: Πώς θα καταλάβω αν το προϊόν που έχω επιλέξει είναι το κατάλληλο;
Οι δυνατότητες που έχεις στο efremidis.gr είναι πολλές. Όλα τα προϊόντα περιέχουν φωτογραφικό υλικό για να δεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει. Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα Social Media ώστε να λάβεις περισσότερο φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο το προϊόν που σε ενδιαφέρει. Σου δίνεται η δυνατότητα δωρεάν αλλαγής είτε σε νούμερο, χρώμα ακόμα και με τελείως διαφορετικό προϊόν. Τέλος μπορείς να μας επισκεφτείς στο κατάστημα μας για να το παραλάβεις απο κοντά.

Ερώτηση #3: Με τί μπορώ να συνδυάσω ένα παντελόνι που μου αρέσει;
Στο efremidis.gr θα βρεις πολλούς συνδυασμούς ρούχων, αξεσουάρ και παπουτσιών για κάθε συλλογή. Επίσης στην κατηγορία ΣΕΤ για να δεις και τις δικές μας προτάσεις.

Ερώτηση #4: Δεν έχω υπολογιστή. Μπορώ να αγοράσω από το κινητό μου τηλέφωνο;
Έχεις πρόσβαση από όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet αλλά και mobile) με εύχρηστο σχεδιασμό ώστε να είναι λειτουργικό σε όλα τα διαθέσιμα μεγέθη οθόνης.

Ερώτηση #5: Οι εκπτώσεις πότε είναι;
Εκτός από την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ , θα βρείς γκάμα προϊόντων από προηγούμενη σεζόν σε προσφορά όλο το χρόνο!

Ερώτηση #6: Δε νιώθω ασφαλής να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου κάρτα. Πώς θα πληρώσω;
Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής εκτός από πιστωτική κάρτα περιλαμβάνουν αντικαταβολή, PayPal αλλά και παραλαβή απο το κατάστημα. Οι αγορές πραγματοποιούνται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, πάντα με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη.

Ερώτηση #7: Eχετε δωρεάν μεταφορικά;
Έχεις την δυνατότητα να λάβεις Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€. Αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είσαι ικανοποιημένος με την παραγγελία σου έχεις τη δυνατότητα να την επιστρέψεις δωρεάν ολόκληρη ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την παραλαβή της για αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος. Οι αλλαγές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν και στα φυσικά καταστήματα.

Έχεις απορίες; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα σου απαντήσουμε!

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Μετάβαση στο περιεχόμενο